Luna de miere pe mare

User Rating:  / 1
PoorBest 

Ati spus deja “Da”: iata cateva sfaturi pentru o Luna de miere de neuitat…pe mare.

Cand vine vorba de o croaziera, cel mai cunoscut cliseu este acela cum ca este vacanta perfecta pentru cei proaspat casatoriti sau pentru cei foarte in varsta. Ei bine, acest lucru nu mai este valabil intrucat liniile de croaziera s-au perfectioant si si-au imbunatatit serviciile de la bord astfel incat sa fie pe placul tuturor pasagerilor indiferent de varsta acestora si de scopul pentru care s-au hotarat sa se imbarce pe un vas de croaziera.

Astfel, in ziua de azi, liniile de croaziera ofera pachete extrem de atractive pentru tinerii proaspat casatoriti, de la o masa intima pentru 2 persoane in restaurant pana la flori sau sampanie servite in cabina (pentru care, de cele mai multe ori, trebuie sa plateasca).
Care este cea mai potrivita varianta pentru Luna de miere? Depinde…Inainte de a va rezerva o croaziera este foarte important sa va dati seama ce fel de Luna de miere va doriti. Sunteti o fire activa, dornica de aventura? Preferati o atmosfera mai intima in locul uneia galagioase? Sunteti genul care prefera serviciile de lux sau va incadrati mai bine intr-o atmosfera informala? Varsta este importanta de asemenea. In timp ce marea majoritate a tinerilor casatoriti au varste cuprinse intre 20 si 30 ani, exista o gama variata de activitati la bord, potrivite si pentru persoanele mai mature. La urma urmelor, la orice varsta putem gasi un motiv sa sarbatorim ceva!

Iata cateva sugestii pe care vi le putem oferi:
◊ Este foarte posibil sa nu primiti tratamente speciale la bord chiar daca sunteti in Luna de miere, insa daca gasiti un agent de turism specializat in vanzarea de croaziere si care are o relatie buna cu partenerii, atunci e posibil sa primiti cateva “atentii” gratuite la bordul vasului. Nu e sigur ca se poate (depinde de linia de croaziera), insa merita sa rugati agentul de turism sa va faca o remarca in rezervare cum ca sunteti in Luna de miere.
◊ Daca planuiti sa va achizitionati un pachet special, atunci e bine sa o faceti din timp. Multe linii de croaziera ofera astfel de servicii (O sticla de sampanie in cabina, micul-dejun servit la pat, tratamente Spa sau cina servita intr-unul dintre restaurantele de specialiate) si exista posibilitatea sa prindeti o promotie cu un tarif mult mai bun decat daca rezervati direct la bordul vasului.
◊ Daca va imbarcati pe un vas cu restaurante traditionale si doriti o masa de 2 persoane, atunci este bine sa o solicitati inca de la inceput si, cel mai important, sa specificati faptul ca doriti acest lucru intrucat sunteti in Luna de miere. Altfel, va puteti afla in situatia de a imparti acea “masa speciala” cu cativa noi prieteni.
◊ Unele linii de croaziera ofera tinerilor casatoriti masaje in Centrul Spa  sau, ocazional, in cabina/suita d-voastra. Daca va doriti acest lucru si linia de croaziera va permite pre-rezervarea unui tratament spa nu pierdeti ocazia!
◊ In plus, o croaziera va ofera posibilitatea de a avea Luna de miere la care ati visat dintotdeauna, va ofera sansa de a petrece alaturi de persoana iubita momente unice de care sa va amintiti cu placere peste ani si ani.
Nu mai asteptati si contactati-ne chiar azi!
Impreuna putem organiza Luna de miere sau, de ce nu, vacanta mult visata!

 

 

# # #