Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 15
Puntea 14
Puntea 13
Puntea 12
Puntea 11
Puntea 10
Puntea 9
Puntea 8
Puntea 7
Puntea 6
Puntea 5
Puntea 4
Croaziera Repozitionare Dubai spre Singapore - Norwegian Cruise Line - Norwegian Jade - 17 nopti
De la: 1899 euro
 
Descriere : Puntea 10 ofera Owner’s Suite AA, Suite Penthouse AC, Suite Romance AD, cabina cu balcon BA si BB, cabine interioare I.
 
Cabine si Locuri Publice

localizator punct Cabina interioara I pe harta puntiiCabina interioara I

Cabina interioara I are doua paturi joase care se transforma intr-un pat matrimonial, un loc de relaxare, baie privata cu dus, frigider, seif, televizor, telefon cu formare directa si uscator de par. Dimensiunile sunt de aproximativ 13 mp.


picture

 

localizator punct Cabina cu balcon BB pe harta puntiiCabina cu balcon BB

Cabina cu balcon BB are doua paturi joase care se transforma intr-un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la un balcon privat, un loc de relaxare si si baie privata cu dus. Fiecare cabina include frigider, seif, televizor, telefon cu formare directa si uscator de par. Dimensiunile sunt de aproximativ 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina cu balcon BA pe harta puntiiCabina cu balcon BA

Cabina cu balcon BA are doua paturi joase care se transforma intr-un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la un balcon privat, un loc de relaxare si si baie privata cu dus. Fiecare cabina include frigider, seif, televizor, telefon cu formare directa si uscator de par. Dimensiunile sunt de aproximativ 19 mp.


picture

 

localizator punct Suita Romance  AD pe harta puntiiSuita Romance AD

Suita Romance AD are un dormitor separat cu un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la un balcon privat, camera de zi si camera de luat masa si baie privata cu dus. Fiecare suita are DVD/CD player, frigider, seif, televizor, tejghea de bar, telefon cu formare directa si uscator de par. Este disponibil serviciul de valeti si serviciul preferential. Dimensiunile sunt de aproximativ 51 mp.


picture

 

localizator punct Suita Penthouse AC pe harta puntiiSuita Penthouse AC

Suita Penthouse AC are un dormitor separat cu un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la un balcon privat, camera de zi si camera de luat masa si baie privata cu dus. Fiecare suita are DVD/CD player, frigider, seif, televizor, tejghea de bar, telefon cu formare directa si uscator de par. Este disponibil serviciul de valeti si serviciul preferential. Dimensiunile sunt de aproximativ 51 mp.


picture

 

localizator punct Owner Suite AA pe harta puntiiOwner Suite AA

Owner Suite AA are un dormitor separat cu un pat matrimonial, ferestre mari care includ o usa de sticla care duce la un balcon privat, camera de zi si camera de luat masa, baie privata cu jacuzzi si dus separat . Fiecare suita are DVD/CD player, mini-bar, frigider, seif, televizor, telefon cu formare directa si uscator de par. Oaspetii din suita au acces la o loja preferentiala exclusiva si la o zona cu jacuzzi, piscina si loc de plaja private. Este disponibil serviciul de valeti si serviciul preferential. Dimensiunile sunt de aproximativ 73,5 - 76,5 mp.


picture

 
 
 
# # #