Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 18
Puntea 17
Puntea 16
Puntea 15
Puntea 14
Puntea 12
Puntea 11
Puntea 10
Puntea 9
Puntea 8
Puntea 7
Puntea 6
Puntea 5
Puntea 4
Puntea 3
Croaziera Mediterana de Vest - Royal Caribbean - Oasis of the Seas - 7 nopti
De la: 759 euro
 
Descriere : Puntea 3 ofera cabine interioare standard N, M, cabine exterioare standard I, cabine interioare guarantee Z, cabine exterioare guarantee Y, cabine exterioare cu balcon guarantee X, suite guarantee W, precum si Centrul de conferinte si restaurantul Opus.
 
Cabine si Locuri Publice

Restaurantul Opus
picture

 

Centrul de conferinte
picture

 

Suita guarantee W

Suita guarantee W – Acest tip de cabina poate fi rezervat la tarif special garantat. Cabina nu poate fi nominalizata la momentul rezervarii, insa linia de croaziere garanteaza o cabina la categoria aleasa; nr.cabinei si puntea pe care este amplasata se vor afla la imbarcare.


picture

 

Cabina exterioara cu balcon guarantee X

Cabina exterioara cu balcon guarantee X - Acest tip de cabina poate fi rezervat la tarif special garantat. Cabina nu poate fi nominalizata la momentul rezervarii, insa linia de croaziere garanteaza o cabina la categoria aleasa; nr.cabinei si puntea pe care este amplasata se vor afla la imbarcare.


picture

 

Cabina exterioara guarantee Y

Cabina exterioara guarantee Y - Acest tip de cabina poate fi rezervat la tarif special garantat. Cabina nu poate fi nominalizata la momentul rezervarii, insa linia de croaziere garanteaza o cabina la categoria aleasa; nr.cabinei si puntea pe care este amplasata se vor afla la imbarcare.


picture

 

Cabina interioara guarantee Z

Cabina interioara guarantee Z – Acest tip de cabina poate fi rezervat la tarif special garantat. Cabina nu poate fi nominalizata la momentul rezervarii, insa linia de croaziere garanteaza o cabina la categoria aleasa; nr.cabinei si puntea pe care este amplasata se vor afla la imbarcare.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara standard I pe harta puntiiCabina exterioara standard I

Cabina exterioara standard I – hublou/geam, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de. Suprafata aprox. 17-25 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara standard M pe harta puntiiCabina interioara standard M

Cabina interioara standard M - 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta. Suprafata aprox. 14-24 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara standard N pe harta puntiiCabina interioara standard N

Cabina interioara standard N - 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta. Suprafata aprox. 14-24 mp.


picture