Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea Fuxia
Puntea Magnolia
Puntea Orchidea
Puntea Petunia
Puntea Ibisco
Puntea Ortensia
Puntea Giglio
Puntea Camelia
Puntea Azalea
Puntea Gardenia
Puntea Narciso
Croaziera Revelion in Mediterana - Costa Cruises - Costa Deliziosa - 9 nopti
De la: 1259 euro
 
Descriere : Puntea Petunia ofera cabine interioare I3, cabine exterioare cu balcon B6, B8, Mini-suite cu balcon MS, Suite Panoramic cu balcon PS, cabine interioare Samsara SI, cabine exterioare cu balcon Samsara SB si Suite cu balcon Samsara SU.
 
Cabine si Locuri Publice

localizator punct Suita Samsara SU pe harta puntiiSuita Samsara SU

Suita Samsara SU - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 31 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu balcon Samsara SB pe harta puntiiCabina exterioara cu balcon Samsara SB

Cabina exterioara cu balcon Samsara SB - veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Oaspetii au acces nelimitat catre Centrul Spa. Suprafata aprox.20 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara Samsara SI pe harta puntiiCabina interioara Samsara SI

Cabina interioara Samsara SI - 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Este disponibil al 3-lea si al 4-lea pat in cabina. Oaspetii au acces nelimitat catre Centrul Spa. Suprafata aprox.15 mp


picture

 

localizator punct Suita Panoramic cu balcon PS pe harta puntiiSuita Panoramic cu balcon PS

Suita Panoramic cu balcon PS - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 25-33 mp.


picture

 

localizator punct Mini-suita cu balcon MS pe harta puntiiMini-suita cu balcon MS

Mini-suita cu balcon MS – balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 26 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu balcon B8 pe harta puntiiCabina exterioara cu balcon B8

Cabina exterioara cu balcon B8 – veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.18 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu balcon B6 pe harta puntiiCabina exterioara cu balcon B6

Cabina exterioara cu balcon B6 – veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.18 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara I3 pe harta puntiiCabina interioara I3

Cabina interioara I3 – 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.14 mp


picture

 
 
 
# # #