Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 14 Dorothy
Puntea 12 Butterfly
Puntea 11 Tosca
Puntea 10 Turandot
Puntea 9 Carmen
Puntea 8 Marlene
Puntea 7 Zivago
Puntea 6 Tancredi
Puntea 5 Aida
Puntea 4 Gilda
Puntea 3 Gradisca
Puntea 2 Rigoletto
Puntea 1 Irma
Croaziera Grand Mediterana - Costa Cruises - Costa Fascinosa - 13 nopti
De la: 1009 euro
 
Descriere : Puntea 7 Zivago ofera cabine interioare single IS, cabine interioare I4, cabine exterioare E2, cabine exterioare cu veranda B2, B5, Mini-suite MS, Suite S si Grand Suite GS. 
 
Cabine si Locuri Publice

localizator punct Grand Suita GS pe harta puntiiGrand Suita GS

Grand Suita GS - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 42 mp.


picture

 

localizator punct Suita S pe harta puntiiSuita S

Suita S - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 36 mp.


picture

 

localizator punct Mini-suita MS pe harta puntiiMini-suita MS

Mini-suita MS – balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 26 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu veranda B5 pe harta puntiiCabina exterioara cu veranda B5

Cabina exterioara cu veranda B5 – veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.20 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu veranda B2 pe harta puntiiCabina exterioara cu veranda B2

Cabina exterioara cu veranda B2 – veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.20 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara E2 pe harta puntiiCabina exterioara E2

Cabina exterioara E2 – geam sau hublou, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.20 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara I4 pe harta puntiiCabina interioara I4

Cabina interioara I4 – 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Suprafata aprox.15 mp


picture

 

localizator punct Cabina interioara single IS pe harta puntiiCabina interioara single IS

Cabina interioara single IS – un singur pat, dulap, baie privata cu dus, zona de zi, birou, sofa, masuta de toaleta, TV Satelit, telefon, uscator de par, minibar si seif. Suprafata aprox. 12 mp


picture

 
 
 
# # #