Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 15
Puntea 14
Puntea 13
Puntea 12
Puntea 11
Puntea 10
Puntea 9
Puntea 8
Puntea 7
Puntea 6
Puntea 5
Puntea 4
Puntea 3
Puntea 2
Croaziera Scandinavia & Rusia - Royal Caribbean - Voyager of the Seas - 7 nopti
De la: 507.5 euro
 
Descriere : Puntea 8 ofera cabine interioare M, Q, L, K, cabine interioare Promenade PR, cabine exterioare spatioase F, cabine exterioare Family FO, cabine exterioare de lux cu balcon E1, cabine exterioare superioare cu balcon D2, D1, Suite Royal Family cu balcon FS, precum si Centrul de internet Caribbean Online.
 
Cabine si Locuri Publice

Centrul de internet Caribbean Online
picture

 

localizator punct Suita Royal Family cu balcon FS pe harta puntiiSuita Royal Family cu balcon FS

Suita Royal Family cu balcon FS - balcon privat, 2 dormitoare cu paturi ce pot fi convertite in pat matrimonial (un dormitor cu paturi Pullman pentru a 3-a si a 4-a persoana), 2 bai (una cu cada, una cu dus), zona de relaxare cu canapea dubla, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop; ofera serviciile uui valet. Suprafata aprox. 57 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioara cu balcon D1 pe harta puntiiCabina exterioara superioara cu balcon D1

Cabina exterioara superioara cu balcon D1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioara cu balcon D2 pe harta puntiiCabina exterioara superioara cu balcon D2

Cabina exterioara superioara cu balcon D2 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara de lux cu balcon E1 pe harta puntiiCabina exterioara de lux cu balcon E1

Cabina exterioara de lux cu balcon E1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara Family FO pe harta puntiiCabina exterioara Family FO

Cabina exterioara Family FO – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, un pat separat in zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Capacitate maxima – pana la 6 oaspeti. Suprafata aprox. 30 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara spatioasa F pe harta puntiiCabina exterioara spatioasa F

Cabina exterioara spatioasa F – hublou/geam, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara Promenade PR pe harta puntiiCabina interioara Promenade PR

Cabina interioara Promenade PR - 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara K pe harta puntiiCabina interioara K

Cabina interioara K – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 15 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara L pe harta puntiiCabina interioara L

Cabina interioara L – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 15 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara Q pe harta puntiiCabina interioara Q

Cabina interioara Q – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 15 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara M pe harta puntiiCabina interioara M

Cabina interioara M – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 15 mp.


picture

 
 
 
# # #