Marturii

Fam. C & I - MSC Orchestra - Mediterana de Vest & Oceanul Atlantic

MSC Orchestra - Mediterana de Vest & Oceanul Atlantic

Incep prin a multumi agentiei RO Croaziere si dnei Carmen Adorean pentru profesionalismul si seriozitatea de care dati dovada de fiecare data. Ne cunoastem din 2013, am vorbit doar la telefon noi fiind din Bucuresti, plata si rezervarile s-au facut online, insa niciodata nu am avut sentimentul nesigurantei in ceea ce va priveste.
Multumesc inca o data si vom ramane clientii d-voastra si de acum inainte.
Am fost in cea de-a treia croaziera cu MSC (Splendida, Magnifica, Orchestra), iar acum am ales una mai lunga de 12 nopti pe Mediterana si Oceanul Atlantic cu itinerariul Roma - Genova, Marsilia, Barcelona, Malaga, Casablanca, Tenerife, Madeira. MSC Orchestra a fost foarte OK la capitolul curatenie, amabilitate, spectacole, mancare. Bineinteles ca nu ne-am plictisit si am mai fi stat o saptamana, insa in viata tot ce este frumos de obicei trece repede. Acum asteptam cu nerabdare urmatoarea croaziera care probabil va fi la anul (Tarile Nordice sau Croatia + Insulele Grecesti).
Multumesc inca o data dnei Carmen Adorean, multumesc RO Croaziere!

Fam. C & I

Fam. B - MSC Meraviglia - 2018 - Mediterana de Vest

MSC Meraviglia - Mediterana de Vest

Fam. B

Fam. A,C & B - Costa Victoria - Singapore, Thailanda, Malaezia & Cambodgia

Costa Victoria - Singapore, Thailanda, Malaezia & Cambodgia

Buna ziua,
 
Am revenit cu bine acasa !
Itinerariul a fost foarte bun, putin obositor , am vizitat multe lucruri minunate, am luat contact cu civilizatia asiatica, am testat noi mancaruri, ce mai a fost foarte bine.
Noi am avut 4 zile rezervat din Ro, transport cu itinerariul prestabilit asa ca a a fost excelent (cei care ne-au insotit in excursiile noastre au fost super ok- toate detaliile excursie foarte clar definite din start- orele plecare/sosire, obiective de vizitat, conditii oferite pe parcursul excursiei etc).Nici o rezervare nu am platit-o in avans, cu toate ca am avut parteneri de discutie care au solicitat acest lucru !
Pe vas a fost ok (mancare-deversificata, buna, suficienta, disponibila; cazare, curatenie), mai putin activitatile de divertisment(cel putin comparativ cu Coasta Delicioza-pe care am mai fost); organizarea pe vas(imbarcari,debarcari)  destul de buna, de cateva ori am asteptat cam mult dar ...
Surpriza cea mai neplatita a fost cu, costurile de viza (196 euro /3 persoane/pe intrare in Thailanda si 100 euro/3 pers in Cambogia).Noi credem ca Costa a facut un business din vize acest lucru fiind sustinut si de faptul ca numai o viza de intrare in  Tailanda avea stampila de "taxa platita" dar asta e....., ar fi trebuit sa spuna din start care sunt costurile  vizelor.
Calatoria pe mare a fost linistita, fara sa simtim prea mult marea.
Vasul cam ponosit se vede ca are ceva ani la activ.
Pe vas destul de multi romani ca si angajati, noi am intalnit 5.
 
Multumim inca o data pentru sprijinul si asistenta acordata.
Toate cele bune !
 
PS: Daca va este de folos va transmit adresele de email ale celor cu care noi am calatorit:
Chinlawan Naksuit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - NOOK GUIDE- ghidul nostru pentru Bankok si Pataya
Lek Landen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.- Puket
Kogilan Thandavarayan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.- Kuala Lumpur

Fam. A,C & B