Marturii

Fam G - MSC Euribia - Fiordurile Norvegiene - iulie 2023

MSC Euribia - Fiordurile Norvegiene - iulie 2023

Ne-am intors din croaziera. Suntem inca in Copenhaga, noi plecam mai departe la mare. In croaziera a fost foarte bine, exceptand aglomeratia de pe vas. A fost cred aspectul negativ cel mai important.....dimineata cu greu gaseai o masa libera. In rest a fost bine, privelisti minunate, divertisment. Dintre toate opririle este una unde chiar e bine sa avertizati poate viitorii clienti sa isi achizitioneze din timp bilete pentru tren. In Flam e cam singura chestie pe care o poti face si daca ajung 2 vase de croaziera nu prea se mai prind bilete la trenul care te duce intr-o alta localitate. Noi in principiu nu ne-am luat excursiile de pe vas, fiind si cu prietenii nostri si cu copii am preferat sa ne facem singuri programul si a fost ok.
Oricum a fost o experienta placuta si speram sa o repetam in alte destinatii????.
Va multumim!

Fam. G

 

 

  

Fam C - MSC Fantasia - Fiordurile Norvegiene - iulie 2023

MSC Fantasia - Fiordurile Norvegiene - iulie 2023

Am ajuns relativ bine pentru ca ne-au pierdut initial bagajul cei de la Lufthansa. L-am recuperat ieri, insa valiza e distrusa. Acum ne razboim cu ei.
Croaziera a fost minunata, vasul e mai mic decat Grandiosa, insa distractia, mancarea si serviciile au fost la fel de 5 stele.
Fiordurile sunt impresionante, Norvegia e impresionanta. Totul e la superlativ!!
Va multumim inca o data pt tot!!

Fam C

I & D - Norwegian Prima - Fiordurile Norvegiene & Islanda - Iulie 2023

Norwegian Prima - Fiordurile Norvegiene & Islanda - Iulie 2023

 Am revenit bine acasa, totul a fost OK :)

Mi-a placut mult traseul, Norvegia si Islanda au fost foarte frumoase. Faptul ca a stat peste noapte in Reykjavik a fost bonus mare.

Vasul e nou, camerele si baile sunt vizibil mai mari fata de alte vase, serviciile sunt bune, mancarea f buna (restaurante noi fata de vasele mai vechi Norwegian cu specific indian, american, chinezesc), apa incalzita in piscina.

Ce am observat in schimb e ca partea cu piscine e prea mica pentru cati oameni sunt.

La fel si la micul dejun, restaurantul de mic dejun e doar jumatate - pe o parte (comparand cu alte vase), si se aglomereaza tare dimineata. Iar intre 2pm-5pm, cand majoritatea lumii se intorcea pe vas, doar un singur restaurant era deschis (ciudata organizarea lor fata de alte vase de la Norvegian) si era foarte aglomerat acolo.

Oricum mi-a placut, cum am zis si alta data, mâncarea si băuturile de pe Norwegian mi se par peste Costa sau MCS. 

I&D

 

  

 

# # #