Marturii

P, C, V, F & G - MSC Virtuosa - Emiratele Arabe Unite - Ianuarie 2024

MSC Virtuosa - Emiratele Arabe Unite - Ianuarie 2024

Am făcut o croaziera minunata, cu tot ce ne-am dorit. Porturile au fost de vis, vaporul a oferit maximul de confort, entertainmentul a fost la superlativ, iar mâncarea tot ce-ti dorești. Abia asteptam sa ne imbarcam din nou

P, C, V, F & G

 

T & M - MSC Seaside - Caraibe si Antile - Ianuarie 2024

MSC Seaside - Caraibe si Antile - Ianuarie 2024

Vreau sa va multumesc, am avut o experiența frumoasa pe vasul de croaziera! E ceva ce nu îți poți imagina, doar sa trăiești experiența, ceva de nedescris! Abia așteptăm următoarea croaziera, tot la dumneavoastră vom apela! Sunteți foarte profesionista! Jos pălăria! Va recomand cu tot dragul și abia aștept sa povestesc experiența de pe vas. Păcat ca s-a terminat asa repede. Nu pot sa cred ce repede au trecut cele 14 zile . Va pup și va imbratisez

T & M

I&D - Norwegian Sky - Caraibe - Decembrie 2023

Norwegian Sky - Caraibe - Decembrie 2023

An nou fericit!
Am ajuns chiar azi inapoi, fara peripetii, totul a fost OK.
In nici o destinatie nu au verificat viza in afara de intrarea initiala in Statele Unite. In Tortola nici macar nu au cerut pasaportul, doar trebuia sa arati cardul de croaziera cand voiai sa revii la bord.
Legat de croaziera, traseul a fost frumos, asta a fost si motivul pentru care am ales croaziera asta. Au fost doar 3 zile pe mare, 12 zile pe insule.
A fost perfect pentru plaja si snorkeling, temperaturile intre 25-29 grade - perioada asta a fost perfecta.
Plaje foarte frumoase in St. Tomas, Curacao, Aruba.
Snorkeling in St Tomas, Barbados si St Kitts.
in TortoLa am luat ceva feribot care sa ne duca in Virgin Gorda (The baths) - a fost locul meu preferat din croaziera.
De vas (Norvwegian Sky) nu prea am fost incantati, dar stiam dinainte ca vasul e vechi si mic. Dupa cum am zis, l-am ales strict pentru traseu.
Cabinele sunt mici (cele mai mici din toate vasele pe care am fost), varietatea la mancare lasa de dorit - din cauza spatiului mic la bufet (dar mancarea este buna).
Vasul se legana destul de tare chiar si cu vant putin, multa lume s-a plans de asta, probabil din cauza stabilizatoarelor vechi.
Ca si concluzie, 100% as alege Norwegian din nou, dar probabil as evita Norwegian Sky in viitor - daca ar fi alt vas cu traseu similar.
Mersi de ajutor cu rezervarile si informatiile necesare.

I & D

 

 

# # #