Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 14 Dorothy
Puntea 12 Butterfly
Puntea 11 Tosca
Puntea 10 Turandot
Puntea 9 Carmen
Puntea 8 Marlene
Puntea 7 Zivago
Puntea 6 Tancredi
Puntea 5 Aida
Puntea 4 Gilda
Puntea 3 Gradisca
Puntea 2 Rigoletto
Puntea 1 Irma
Croaziera Transatlantic Barcelona spre Guadeloupe - Costa Cruises - Costa Fascinosa - 21 nopti
De la: 549 euro
 
Descriere : Puntea 10 Turandot ofera cabine interioare Samsara SI, cabine exterioare cu balcon Samsara SB, Suite cu balcon Samsara SU, Suite cu veranda Samsara SV, Grand-suite cu veranda Samsara SG, precum si Clubul pentru copii Squok, Solarium si Restaurantul bufet Tulipano Nero.
 
Cabine si Locuri Publice

Restaurantul bufet Tulipano Nero
picture

 

Solarium
picture

 

Clubul pentru copii Squok
picture

 

localizator punct Grand-suita cu balcon Samsara SG pe harta puntiiGrand-suita cu balcon Samsara SG

Grand-suita cu balcon Samsara SG – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, sofa, baie privata cu dus, zona de zi, telefon direct, TV cu filme si jocuri video la cerere, aer conditionat, uscator de par, seif. Oaspetii din cabinele exterioare Samsara au acces nelimitat spre Centru spa. Suprafata aprox. 24 mp.


picture

 

localizator punct Suita cu veranda Samsara SV pe harta puntiiSuita cu veranda Samsara SV

Suita cu veranda Samsara SV - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 23 mp.


picture

 

localizator punct Suita cu balcon Samsara SU pe harta puntiiSuita cu balcon Samsara SU

Suita cu balcon Samsara SU - balcon privat, baie privata cu jacuzzi, camera de zi, TV Satelit, telefon, VCR, uscator de par si seif. Oaspetii beneficiaza de check-in VIP, prioritate la imbarcare si debarcare, valet in suita, platou de fructe proaspete livrat zilnic in suita, o sticla de vin spumant, locuri preferentiale in marea majoritate a restaurantelor de pe vas si o invitatie la cocktail-ul capitanului. Suprafata aprox. 23 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara cu balcon Samsara SB pe harta puntiiCabina exterioara cu balcon Samsara SB

Cabina exterioara cu balcon Samsara SB - veranda privata, 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Oaspetii au acces nelimitat catre Centrul Spa. Suprafata aprox.20 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara Samsara SI pe harta puntiiCabina interioara Samsara SI

Cabina interioara Samsara SI - 2 paturi joase ce pot fi transformate in pat matrimonial, TV satelit, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si room service 24/24. Este disponibil al 3-lea si al 4-lea pat in cabina. Oaspetii au acces nelimitat catre Centrul Spa. Suprafata aprox.15 mp


picture

 
 
 
# # #