AD & MC - Club Hotel Riu Bambu 5* - Republica Dominicana

Club Hotel Riu Bambu 5* - Republica Dominicana

Recomand oricui aceasta vacanta in Dominicana si cu siguranta dorim sa o repetam in viitor, poate cu un sejur dublu, de 14 zile.
Referitor la resort, Riu Bambu mi s-a parut frumos, cu destule piscine, destul de incapatoare pentru turistii din el.
Iar plaja cu padurea de palmierii e suberba.
Mancarea este foarte diversa si foarte multa, deja cand vedeam mancare in fata ochilor ne saturam doar cand priveam (pentru noi a fost prima data cand am mers la un all inclusive; dar probabil ca asa este peste tot la all inclusive)
Bautura era din belsug, inclusiv in camera, pe langa frigiderul cu Pepsi, Sprite, bere, apa, aveam deasupra - se poate vedea intr-o poza - sticle de vodka, whisky si rom, la care se facea refill-ul o data la 2 zile.
Camerele erau mari si curate, doar ca in afara de sapun, gel si uscator de par, nu aveai. De obicei la 5 stele mai ai periuta de dinti, pasta de dinti, etc.
Ceea ce nu as mai repeta este zborul cu compania Wamos, ale carei servicii sunt cam de nivelul unui low cost (nu vorbesc de avion, care era mare, dar vechi, ci de servicii).
Iar pentru firma dvs am doar cuvinte de lauda, pentru profesionalismul si promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor mele.
Multumesc inca o data pentru aceasta recomandare de vacanta si pentru serviciile dvs.
Sper sa mai "calatorim impreuna" si in viitor!
Cu bine,

AD & MC