P - MSC Seashore - Mediterana de Vest - Septembrie 2023

MSC Seashore - Mediterana de Vest - Septembrie 2023

Am avut parte de o experienta frumoasa in Croaziera pe Mediterana cu MSC Seashore, e interesant sa te trezesti aproape in fiecare dimineata in alta tara fara sa simti ca esti in miscare pe mare, conditiile hoteliere de pe vas au fost foarte bune, regimul de masa all inclusive foarte diversificat atat la restaurantul Central Park unde puteam servi toate mesele la anumite ore cat si la bufetul Marketplace la care puteai servi ceva aproape la orice ora.

Ne-au placut activitatile de peste zi si spectacolele din fiecare seara, in unele seri era cate o tematica vestimentara (eram instiintati cu o seara inainte).

A meritat sa ne luam separat pachetul de bauturi pt ca meniul a fost foarte complex. (bauturi de calitate)

Transferul din port spre oras era asigurat contra cost (12-17€)in functie de oras dar era optional in caz ca doresti sa optezi pt alt mijloc de transport. Palermo a fost singurul oras in care nu am avut nevoie de transport deoarece portul era in oras si ne-am deplasat pe jos.

Imbarcarea pe vas in fiecare destinatie se face cel tarziu cu o ora inainte de plecarea din port. Cardul MSC nominal era scanat de fiecare data la imbarcare si debarcare. 

Multumesc pt colaborarea foarte facila!

P

   

   

# # #