5 Lucruri ce NU trebuie facute intr-o prima croaziera…

User Rating:  / 0
PoorBest 

Nu incercati sa vizitati tot vasul in prima zi de croaziera1. Nu incercati sa vizitati tot vasul in prima zi de croaziera – Marea majoritate a vaselor de croaziera sunt cu mult mai mari decat va imaginati chiar daca nu fac parte din categoria celor mai mari vase de croaziera din lume. Cele mai multe sunt alcatuite din multe punti cu cabine si locuri publice astfel incat pot acomoda mii de persoane. Ultimul lucru pe care va doriti sa il faceti este sa incercati sa descoperiti fiecare coltisor si fiecare atractie de pe vas chiar inainte ca vacanta d-voastra sa fi inceput cu adevarat. Este usor sa va doriti sa vedeti si sa faceti tot chiar in prima zi de croaziera, insa este mai bine sa evitati tentatia…nu veti reusi decat sa va obositi.

Nu incercati sa mancati in toate restaurantele de specialitate2. Nu incercati sa mancati in toate restaurantele de specialitate – Marea majoritate a liniilor de croaziera si-au facut un obicei din a construi cat mai multe restaurante de specialitate la bordul vaselor noi si chiar daca aceste restaurante sunt fantastice, este bine sa le incercati treptat intrucat riscati sa ramaneti fara bani inca de la inceputul croazierei. In plus, puteti sa pierdeti unele feluri de mancare speciale servite chiar in restaurantul principal.

Nu stati prea mult timp in cabina3. Nu stati prea mult timp in cabina – In timp ce “somnicul” de amiaza este bine-venit (in special daca aveti o cabina cu balcon in care sa puteti admira si privelistea), puteti pierde activitati extrem de interesante daca petreceti prea mult timp in cabina. Uneori poate dura cateva zile pana sa descoperiti show-urile atractive ce se desfasoara in fiecare ora de croaziera si cea mai buna modalitate de a va distra este sa parasiti cabina si sa va implicati in aceste activitati.

Nu va considerati mult prea seriosi pentru a participa la aceste activitati4. Nu va considerati mult prea seriosi pentru a participa la aceste activitati – Bineinteles ca puteti sta linistiti in cabina d-voastra sau sa va relaxati pe marginea piscinei, insa adevarata distractie e atunci cand participati la activitatile de la bord. Chiar daca in mod normal nu jucati Bingo sau nu participati la spectacole de Karaoke, ati fi surprinsi sa vedeti cat de distractive sunt aceste show-uri. Si nu uitati…o croaziera este cu mult mai interesanta atunci cand cunoasteti oameni noi si aceste activitati reprezinta cea mai buna modalitate de a va imprieteni cu alti pasageri.

Nu uitati sa va purtati frumos si cu membrii echipajului5. Nu uitati sa va purtati frumos si cu membrii echipajului – Aceste persoane muncesc din greu pentru ca vacanta d-voastra sa fie una de neuitat. Amintiti-va sa le zambiti din cand in cand si sa le multumiti pentru munca lor. Veti fi rasplatiti cu servicii personalizate. E asa grozav ca personalul sa va stie numele si sa schimbe 2-3 cuvinte cu d-voastra ori de cate ori va intalniti pe hol. Folositi tonul potrivit inca de la inceput si aveti avea parte de o vacanta unica.

# # #