Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 13
Puntea 12
Puntea 11
Puntea 10
Puntea 9
Puntea 8
Puntea 7
Puntea 6
Puntea 5
Puntea 4
Puntea 3
Puntea 2
Croaziera Vestul Caraibelor - Royal Caribbean - Jewel of the Seas - 6 nopti
De la: 614 euro
 
Descriere : Puntea 9 ofera cabine interioare L, K cabine exterioare de lux cu balcon E2, E1, cabine exterioare superioare cu balcon D2, D1, Suite/2 dormitoare cu balcon TS, precum si Biblioteca.
 
Cabine si Locuri Publice

Biblioteca
picture

 

localizator punct Suita/ 2 dormitoare cu balcon TS pe harta puntiiSuita/ 2 dormitoare cu balcon TS

Suita/ 2 dormitoare cu balcon TS – 2 dormitoare cu paturi separate ce pot fi convertite in paturi matrimoniale (unul dintre dormitoare ofera al 3-lea si al 4-lea pat), 2 bai (una cu dus, una cu cada), camera de zi cu canapea dubla, balcon privat. minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Capacitate maxima – pana la 8 oaspeti. Suprafata aprox. 50-54 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioare cu balcon D1 pe harta puntiiCabina exterioara superioare cu balcon D1

Cabina exterioara superioare cu balcon D1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioare cu balcon D2 pe harta puntiiCabina exterioara superioare cu balcon D2

Cabina exterioara superioare cu balcon D2 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara de lux cu balcon E1 pe harta puntiiCabina exterioara de lux cu balcon E1

Cabina exterioara de lux cu balcon E1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara de lux cu balcon E2 pe harta puntiiCabina exterioara de lux cu balcon E2

Cabina exterioara de lux cu balcon E2 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara K pe harta puntiiCabina interioara K

Cabina interioara K – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 16 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara L pe harta puntiiCabina interioara L

Cabina interioara L – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 16 mp.


picture

 
 
 
# # #