Eroare
  • Aceasta croaziera nu mai are imbarcari in viitor
 Toate Croazierele Info Croaziera Info Vas Info Itinerariu Info Tarif Rezervare


 
Poza vas de croaziere
Poza linia de croaziere
Puntile vasului de croaziera
Puntea 13
Puntea 12
Puntea 11
Puntea 10
Puntea 9
Puntea 8
Puntea 7
Puntea 6
Puntea 5
Puntea 4
Puntea 3
Puntea 2
Croaziera Vestul Caraibelor - Royal Caribbean - Jewel of the Seas - 6 nopti
De la: 614 euro
 
Descriere : Puntea 10 ofera cabine interioare L, cabine exterioare de lux cu balcon E2, E1, cabine exterioare superioare cu balcon D2, D1, Junior Suite cu balcon JS, Grand Suite cu balcon GS, Owner’s Suite cu balcon OS, Royal Suite cu balcon RS, precum si Clubul Concierge si Yacht Club.
 
Cabine si Locuri Publice

Yacht Club
picture

 

Clubul Concierge
picture

 

localizator punct Royal Suite cu balcon RS pe harta puntiiRoyal Suite cu balcon RS

Royal Suite cu balcon RS - balcon privat, pat matrimonial, baie privata cu jacuzzi, 2 chiuvete, dus, camera de zi cu canapea, pian, bar, centru de divertisment ce include un TV plat, stereo si DVD player, dulap spatios, uscator de par, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Beneficiaza de serviciile unui valet. Suprafata aprox. 93 mp.


picture

 

localizator punct Owner’s Suite cu balcon OS pe harta puntiiOwner’s Suite cu balcon OS

Owner’s Suite cu balcon OS – balcon privat, pat matrimonial, baie privata cu jacuzzi, 2 chiuvete, dus, camera de zi cu canapea, bar, centru de divertisment ce include un TV plat, stereo si DVD player, dulap spatios, uscator de par, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Beneficiaza de serviciile unui valet. Suprafata aprox. 48 mp.


picture

 

localizator punct Grand Suite cu balcon GS pe harta puntiiGrand Suite cu balcon GS

Grand Suite cu balcon GS – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare (unele cu canapea), minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop, DVD player, baie privata spatioasa cu 2 chiuvete si cada. Suprafata aprox. 33-36 mp.


picture

 

localizator punct Junior Suite  cu balcon JS pe harta puntiiJunior Suite cu balcon JS

Junior Suite cu balcon JS – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Suprafata aprox. 27 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioara cu balcon D1 pe harta puntiiCabina exterioara superioara cu balcon D1

Cabina exterioara superioara cu balcon D1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara superioara cu balcon D2 pe harta puntiiCabina exterioara superioara cu balcon D2

Cabina exterioara superioara cu balcon D2 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare cu canapea, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 19 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara de lux cu balcon E1 pe harta puntiiCabina exterioara de lux cu balcon E1

Cabina exterioara de lux cu balcon E1 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina exterioara de lux cu balcon E2 pe harta puntiiCabina exterioara de lux cu balcon E2

Cabina exterioara de lux cu balcon E2 – balcon privat, 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 17 mp.


picture

 

localizator punct Cabina interioara L pe harta puntiiCabina interioara L

Cabina interioara L – 2 paturi joase ce pot fi convertite in pat matrimonial, zona de relaxare, baie privata cu dus, minibar, uscator de par, TV, telefon, masuta de toaleta cu o suprafata extensibila pentru laptop. Unele cabine ofera paturi Pullman pentru al 3-lea si al 4-lea oaspete in cabina. Suprafata aprox. 16 mp.


picture

 
 
 
# # #